top of page

Az életvezetési tanácsadó a találkozások alkalmával a megoldandó problémákat és az elérni kívánt célokat szem előtt tartva segít az ügyfeleinek rendet tenni saját életükben. Kezdőlépésként közösen felvázolják a jelenlegi helyzetet és a megvalósításra kitűzött célokat. A beszélgetések során értő figyelemmel hallgat, eközben észrevételeket tesz és kérdésekkel ösztönöz. Segít a probléma beazonosításában, a beszélgetések alkalmával a dolgok mélyére ás, a múlt helyett a jelenre és a jövőre koncentrál. Ez a fajta megközelítés fejleszti az ügyfél önismeretét, megerősíti képességeit, készségeit, támogatja célkitűzéseit, segít megfogalmazni számára, hogy pontosan mit is akar elérni.  A módszer ettől hatékony. Konkrét tanácsokat az adott helyzetre csak az ügyfél kifejezett kérésére ad, de a lényegre törő kérdések nyomán az ügyfél jellemzően maga ismeri fel lehetőségeit, vagy buktatóit és találja meg azokat a válaszokat, amelyeket saját döntéseként felelősen tud alkalmazni és amik hozzásegítik az eredményességhez, céljai eléréséhez.

Ez nem terápia – éppen ezért súlyos esetekben nem alkalmazható! A konzultáció mentálisan egészséges embereknek való. Minden olyan esetben, amikor szükséges, hogy valaki kívülről, friss szemmel, a szükséges szakmai ismeretek birtokában segítő motivációval szolgáljon egy, az életében felmerült konkrét kihívással, megoldandó problémával kapcsolatban, vagy éppen megelőző jelleggel. Olyankor, amikor egyedül nem igazán tudjuk hogyan tovább.

Életvezetési tanácsadás

Barátság/Karrier/Család/Pénz/Egyensúly/

Egészség & Test/Kommunikáció​

Az életvezetési tanácsadás területei:

 

Amikor kapcsolatainkban nem boldogulunk:

 

Amennyiben személyes konfliktusait súlyosabb mértékűnek érzi, a megoldás megtalálásához szűkség lehet a másik fél szemszögének megismerésére is. Komolyabb családi konfliktusok esetén, mikor párjával vagy gyermekével nem találják a közös nevezőt, netán úgy érzi kezdenek eltávolodni egymástól, előfordulhat hogy a nem megfelelő figyelem és kommunikáció miatt elbeszélnek egymás mellett, vagy épp napról napra tovább rontják a helyzetet. Még az egészen elmérgesedett szituációkban is van remény a békülésre és a bizalom újraépítésére, és a szeretet újra előtérbe helyezésére, amihez sokszor csak egészen kis lépéseket kell tenni.

 

Életvezetési tanácsadás díja: 5800 Ft/alkalom (60 perc)

 

 

Személyes Life Coaching

Szemináriumok & Workshopok

Online tanácsadás

Talent

bottom of page