top of page

Cégeknek

Minden esetben személyre szabott, az igényeket teljes mértékben figyelembe vevő szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink számára.

MODULÁRIS SZELEKCIÓ - TOBORZÁSI ASSZISZTENS SZOLGÁLTATÁS

 

Kiknek és mikor ajánljuk?

 

 • ha a megbízó cégnél nincsen belső humán-erőforrás menedzsment, vagy a rendelkezésre álló házon belüli erőforrások kevésnek bizonyulnak,

 • nagyobb létszám felvétele esetén (pl.: telesales csoport felállítása), igen versenyképes toborzási szolgáltatás, mivel egyszeri szelekciós díj mellett korlátlan számú jelöltet vehet fel a megbízó.

 • Ez a szolgáltatás elsősorban önálló beosztotti (pl. beszerző, sales rep., kontroller, könyvelő stb.) és irányított beosztotti (pl. titkárnő, recepciós, ügyfélszolgálatos stb.) munkakörök betöltésére alkalmas módszer.

 

 

Előnyei:

 

 • modulokra bontott szerkezete miatt jól illeszkedik minden toborzási igényhez, hiszen a megbízó választhatja ki a számára megfelelő mélységű kiválasztási szintet,

 • a megbízó a szelekciós folyamat elvégzése esetén fizet, ezért a folyamatból korlátlan számú jelöltet vehet fel a folyamat egyszeri díjának kifizetése mellett,

 • alacsony, tervezhető fixdíjas költségek,

 • a megbízó számára minimalizálja az adminisztrációra fordított időt és energiát

 • áttekinthető és követhető a kiválasztási folyamat, melynek végén táblázatban összesítjük a kiválasztás lépéseit, döntéseit, eredményét,

 • ha a megbízó a teljes szelekciós folyamatot a TalentGuide-ra bízza, 3 hónap egyszeri újra kiválasztási garanciát vállalunk.

 

1. MODUL: HIRDETÉS SZÖVEGEZÉSE, MEGJELENTETÉSE ÉS GONDOZÁSA

 

 • Segítséget nyújtunk a keresett pozíció betöltéséhez használni kívánt média, a hirdetési méret, grafikai tervek kiválasztásában és kialakításában, a hirdetés szövegezésében, megjelentetésében az egyes média-tanácsadókkal való kapcsolattartásban.

 • Miért javasoljuk, hogy bízza ránk ezt a feladatot? 

 • irodánkban a hirdetés szövegezését hirdetés-írásban gyakorlott szakemberek végzik, ami jelentősen befolyásolhatja a hirdetés eredményességét,

 • egyesíthető a tanácsadói és a céges ismertség minden előnye,

 • igény esetén projektenként önálló email-címet biztosítunk, és bizalmas hirdetéskezeléssel tudjuk az anyagokat előszelektáltan a megadott email-címre továbbítani.

 

2. MODUL: SZELEKCIÓ BONYOLÍTÁSA ÉLETRAJZ KIVÁLASZTÁSIG

 

Az életrajz elő-szelekció célja a beérkezett önéletrajzok mennyiségi, "küszöb kritériumi" szűrése és priorizálása. Szűrhető küszöb kritériumok pl. végzettség, szakismeret, gyakorlat, nyelvismeret, lakhely, párhuzamos egyéni vállalkozás stb.

A szolgáltatás tartalma:Az anyagok érkeztetését, átnézését a szűrőkritériumok szerint, hiányzó kritériumok kigyűjtése a telefoninterjú előkészítésére, alkalmatlanok elutasítása, alkalmasak továbbküldése. 

 

3. MODUL: SZELEKCIÓ BONYOLÍTÁSA TELEFONINTERJÚIG

 

Célja a jelöltkör racionális leszűkítése, ezzel a későbbi interjúkra való alkalmasabb jelöltek kiszűrése, a projekt gyorsítása és az interjú előkészítése, foghíjas életrajzok adat-kiegészítése. Kereshető kritériumok pl. végzettség pontosítása, szakmai tapasztalatok és vezetői gyakorlat ellenőrzése, angolnyelv-tudás aktivitásának és szintjének telefonos ellenőrzése, stb..

A szolgáltatás tartalma:Az önéletrajzi szűrőn megfelelt jelöltek felhívása, a fenti kritériumok ellenőrzése, a beszélgetésben szűrhető kritériumokról strukturált jegyzet összeállítása, életrajzhoz csatolása, priorizálás, adminisztrálás, alkalmatlanok elutasítása, alkalmas jelöltek anyagainak továbbítása.

 

4. MODUL: SZELEKCIÓ BONYOLÍTÁSA SZEMÉLYES INTERJÚIG

 

A jelölt alkalmasságának, kiemelten a jelölt kompetenciáinak (pl. képességek, készségek, tudás, magatartásformák, motivációk) megállapítása, potenciálok és/vagy gyakorlati tapasztalatok feltérképezése, alkalmasságának megítélése.

A szolgáltatás tartalma:A korábbi szelekciós lépéseken túljutott jelöltekkel telefonos időpont egyeztetése, a személyes interjúk lefolytatása, strukturált jegyzetek készítése, alkalmatlanok elutasítása, alkalmas jelöltek teljes pályázati anyagának, a szűréskor kiértékelt adatlapoknak és az interjú típusának megfelelő riport átadása a megbízónak. 

 

KOMPLEX KERESÉS-KIVÁLASZTÁSI SZOLGÁLTATÁS - A LEGBIZTOSABB MEGOLDÁS

 

KIKNEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK?

 

 • alapvetően középvezetői (pl. ügyfélszolgálati vezető, treasury team leader, senior projekt manager, KAM stb.) és önálló beosztotti (pl. beszerző, sales rep., kontroller, könyvelő stb.) munkakörök betöltésére alkalmas módszer,

 • akkor érdemes igénybe venni, ha a megbízó számára a projekt gyorsasága és biztonsága, annak hatékony, sikeres befejezése az első számú szempont,

 • ellentétben a klasszikus toborzási szolgáltatással, nem csak a munkaerőpiacon aktuálisan kereső és adatbázisunkban található jelölteket szólítjuk meg az állásajánlattal, hanem annak az egyedi lehetőségét ajánljuk, hogy a projekt biztonsága és a kiválasztás mélységének növelése érdekében további forrásokból (tanácsadó partnereink teljes jelölt-adatbázis állománya, jelölt-láncszem kapcsolatok) szélesítjük a jelöltek körét.

 

SZOLGÁLTATÁS TARTALMA

 

 • A TalentGuide saját erőforrásain kívül más tanácsadó cégek partnerként való bevonásával is tudja bővíteni a potenciális jelöltek körét. A klasszikus jelölt-elérési források használata mellett (pl. hirdetés, adatbázis) tanácsadó partnereinkkel együttműködve, indirekt módon az ő adatbázisaikat is felhasználva keressük azon jelöltek körét, akik a pozíció betöltésére alkalmasak lehetnek.

 • Abban az esetben, ha a fent említett jelöltforrások nem hoznak megfelelő eredményt, a keresés-kiválasztás tervezett ütemének megfelelően korábbi hasonló keresési projektek iparági listáin felkutatott jelöltekkel és jelölt-láncszem kapcsolatok mentén a források további szélesítésére is van lehetőség. További források bevonásával a keresés eredményessége nagy mértékben növekszik, hiszen sokkal mélyebb jelöltréteget érhetünk el. A cégünkhöz továbbított anyagok a beérkezés pillanatától kezdve bekerülnek a hagyományos kiválasztási folyamatsorba. A kiválasztást egy kézben tartva, telefoninterjúk és kompetencia interjúk alkalmazásával igyekszünk kiválasztani a legalkalmasabb jelöltet. 

 

SZOLGÁLTATÁS ELŐNYEI

 

További források bevonásával a keresés eredményessége nagy mértékben növekszik, hiszen sokkal mélyebb jelöltréteget érhetünk el. A cégünkhöz továbbított anyagok a beérkezés pillanatától kezdve bekerülnek a hagyományos kiválasztási folyamatsorba.

A kiválasztást egy kézben tartva, telefoninterjúk és kompetencia interjúk alkalmazásával, igyekszünk kiválasztani a legalkalmasabb jelöltet.A bemutatásra javasolt jelöltekről minden esetben részletes strukturált írásos riport készül.

A megbízót az objektív döntés meghozatala érdekében a TalentGuide, mint független tanácsadó is segíti, hiszen célunk megtalálni a legalkalmasabb személyt, hogy ez melyik forrásból valósul meg, számunkra azonos értékű.

 

A szolgáltatás előnyei összefoglalóan:

 

 • a nagyobb merítési mélység miatt nő a projekt biztonsága,

 • a klasszikus toborzási szolgáltatáshoz képest jóval szélesebb jelöltkör érhető el,

 • habár az ügyfél közvetett módon több tanácsadóval dolgozik együtt, a kiválasztást azonos módszerrel és magas minőségben végzi a TalentGuide,

 • minden esetben kompetencia interjúk és részletes, strukturált írásos összehasonlítható riportok készülnek a jelöltekről,

 • prémium ügyfélkezelés,

 • részletes és rendszeres döntéstámogatás a kiválasztási projekt során,

 • sikerdíjas szolgáltatás,

 • minden esetben 3-6 hónap ingyenes egyszeri újrakeresési garanciát nyújtunk.

 

KIHELYEZETT TANÁCSADÁS

 

 

Egyedi igények megvalósítása a HR szakterületein.

 

Sok cég életében fordul elő olyan helyzet, hogy saját HR-erőforrásai időszakosan nem elegendőek egyes funkciók kielégítő ellátásához. Erre egyik leggyakoribb példa, ha a cég növekedése intenzív, de mérete még nem éri el azt a küszöböt, amikor érdemes teljesállású HR-munkatársat foglalkoztatnia. Más esetben egy újonnan létrehozott divízió csapatának felállítása; vagy a nemzetközi szervezet által igényelt nagyobb közreműködés kötheti le a HR-munkatársak kapacitásait, ami időszakosan új HR-szakember közreműködését igényli. Képzett és számos HR-területen tapasztalatot szerzett munkatársaink személyre szabott - igény esetén az Ön munkahelyére kihelyezett - munkavégzéssel tudják segíteni cégét a HR feladatok sikeres lebonyolításában.

Talent

bottom of page