top of page
Valósítsd meg Önmagad!

Ha úgy érzed elakadtál az életben, ha sokkal többre vágysz, ha a tehetséged nem tudod kamatoztatni, ha pénzre váltanád a tudásod, nálunk a helyed!

elégedett vagy az

ÉLETEDDEL?

Kérjen időpontot
csak beszélsz róla, vagy

CSELEKSZEL?

Nem számít, mit érzünk, és mit tudunk, nem számít, milyen adományokkal és tehetségekkel rendelkezünk, csakis a cselekvés által hívhatjuk életre azokat. Csak a tett számít.

Világunkban nem könnyű cselekedni. A kétség és a tehetetlen lustaság erői ott munkálkodnak mindenütt. Mégis cselekednünk kell. A szavak lehetnek olcsók, a fogalmak és a filozófiák lehetnek elegánsak, bővelkedhetünk az ötletekben, a jó szándék pedig lehet megkapó.

Hogy e szavakat, fogalmakat és ötleteket cselekedetek formájában nyilvánítsuk meg, energiára van szükségünk, áldozatot kell vállalnunk. Úrrá kell lennünk bizonytalanságérzetünkön, magunk mögött kell hagynunk az önbizalomhiányt, a fásultságot, a kifogásokat. Legtöbben csak akkor cselekszünk, amikor már annyira elviselhetetlenné válik az érzelmi, a mentális vagy a fizikai fájdalom, hogy muszáj megmozdulnunk.

A legtöbben belső engedélyre várunk, mielőtt bármit is megtennénk. Megvárjuk, míg a félelem másfelé néz, amíg félreáll az önbizalomhiányunk és engedélyt ad nekünk arra, hogy cselekedjünk. Világunk békés harcosai nem várnak engedélyre: tudják, érzik, hogy mit kell cselekedniük, és a bátorság és a teljesség útját választják. A szívükre hallgatnak az észérvek helyett.

Fedezd fel 

a tehetséget magadban!

Sokkal több érték és képesség rejtőzik benned, mint azt valaha is gondoltad volna. Minden egyes nappal, minden emberi kapcsolatoddal, minden átélt és megoldott krízishelyzettel, feladattal, munkával vagy dolgozat megírásával zsebre tettél valamit. A kérdés az, tisztában vagy-e azzal mire vagy képes, mihez értesz, miben vagy jó, mit tudnál végrehajtani és mit nem. Ha továbbra is a jól bevált, megszokott életedet éled, ugyanazokkal az emberekkel találkozol nap mint nap, a televízió és az internet előtt ücsörögsz és sosem mozdulsz ki a komfortzónádból, akkor ezek az értékek rejtve maradnak, és továbbra sem kerülnek majd felszínre.

A Te életed,

a Te döntésed.

“Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.”

 

 

 

Hajlamosak vagyunk úgy élni, mintha végtelen idő lenne számunkra, mintha soha nem lenne vége az életünknek, mintha ráérnénk mindenre. Mintha minden, és mindenki megvárna… Lehet, hogy mindent megteszünk azért, hogy több pénzünk legyen, de hajlandóak vagyunk élvezni is a gyümölcsét?  Egy döntés előtt a végtelenségig átrágunk mindent újra, és újra.  Vagy úgy gondoljuk, ráérünk később is meghozni azt a bizonyos döntést. Úgy gondolod, ráérsz?

 

 

Name *

Email *

Subject

Message

Success! Message received.

Ismerősen csenghetnek a következő mondatok embertársaink szájából: "semmi sem jó úgy, ahogy van!", "nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen vagyok", " nem értem, hogy már megint miért velem történik ez".

Bizonyára közvetlen környezetünkben is találkozhatunk olyanokkal, akik minden élethelyzetben csak panaszkodnak. Hivatalos, orvosi szakkönyvekben nem tartanak számon ilyen betegséget, mégis egyre több ember süllyed bele a hétköznapi panaszáradatba és ezzel együtt válik életének öntudatlanul is a megkeserítőjévé. 
 

"

István, 57, ügyvezető

Mint cégvezető, sok partnerben csalódtam már. Azonban a TalentGuide-nak köszönhetően minden esetben olyan munkatársak érkeztek a vállalathoz, akik munkájukat magas színvonalon, megbízhatóan látják el.  Remélem, hosszú távú lesz az együttműködés.

"

"

Anikó, 19

18 évesen, az érettségi kapujában tanácstalanul álltam, mit kezdjek az életemmel, a jövőmmel, merre menjek továbbtanulni. A TalentGuide-nál kedvesen és szakszerűen megmutattak néhány lehetőséget. Ma már tudom, hova tartok.

"

"

Ferenc, 43

Amikor felkerestem a TalentGuide-ot, egy könyvelőcégnél dolgoztam. Szerettem a munkám, de többet akartam. A segítségüknek köszönhetően ma egy reklámcég kreatív munkatársaként elértem a célom, megtaláltam a hivatásom.

"

Edit, 38

"

Mielőtt a TalentGuide-dal találkoztam, már több, mint egy éve kerestem munkát, kilátástalannak és elkeserítőnek láttam az életem. A segítségükkel kevesebb, mint 1 hónap alatt megváltozott az életem. Van munkám és boldog vagyok. Köszönöm!

"

"

Melinda, 28

A boldog, tartalmas élethez 2 út vezet. Az egyik a biztos, szerető családi háttér, a másik pedig olyan munka, ami miatt minden reggel jó kedvvel kelek fel. Ez utóbbit sosem találom meg, ha nincs a TalentGuide. Köszönöm!

"

Talent

bottom of page