top of page

Célkitűzések/Önéletrajzírás&interjú/A munka, élet és család közötti egyensúly/Maximális bevétel elérése/ Az akadályok leküzdése

Egyéni karrier tanácsadási szolgáltatásunk azoknak a pályázóknak tud aktív segítséget nyújtani az álláskeresésben:

- akik magukról reálisan úgy gondolják, hogy az általuk megcélzott állás elnyeréséhez megfelelő elméleti és gyakorlati szakértelemmel, kellő munkatapasztalatokkal és a szükséges nyelvismerettel rendelkeznek, de nem tartják magukat sikeresnek az álláspályázatokon;

- az álláskeresési folyamatról, formáiról, módjáról szeretnének új információkat kapni;

- szeretnék kontrollálni azokat a lépéseket, amiket eddig megtettek (jó-e az életrajzom, megfelelő-e az, ahogy a telefoninterjún kommunikálok, hogy kell(ene) viselkednem az interjún, stb.) ahhoz, hogy az álláskeresési technikájukat tökéletesítsék;

- személyre szabott segítséget szeretnének kapni abban, hogy egy-egy adott álláskeresési helyzetben mit tegyenek (mi fog történni a második körös interjún, hogy kell viselkedni egy bizottság előtt, miért tették fel múltkor azt a kérdést, hogy..., hogy viselkedjek a béralkunál, stb)

- egy olyan szakértő partnerre kívánnak támaszkodni, aki gyakorlottan végig vezeti őket az álláskeresés nehézségein akár az állás megtalálásáig.

Fontos kiemelni, hogy a karrier tanácsadó felkészíti a jelöltet a következő karrier lépcső elnyerésére, de nem ajánl állást a tanácsadásban résztvevőnek!

A fentiekből látható, hogy ezt a szolgáltatást csak akkor érdemes igénybe venni, ha elkötelezett azzal kapcsolatban, hogy:

- újat kell tanulnia;

- sokat kell tennie azért, hogy az álláskeresésben sikeresebb legyen, ami sok esetben lemondással is jár;

- vállalja, hogy a cél érdekében rendszeresen, de minimum 5 alkalommal részt vesz az egyéni karrier tanácsadáson és rendszeresen elvégzi azokat a feladatokat amiket a tanácsadó partnere javasol az álláskereséshez. 

 

A szolgáltatás menete és díja:

 

Az egyéni karrier tanácsadás esetében az első alkalom ingyenes.

Ezen az első beszélgetésen a tanácsadó felméri azt a helyzetet, amiben a jelölt a tanácsadás kezdetén van, és közösen áttekintik a jelölt hátterét, egyeztetve elképzeléseivel és lehetőségeivel; a tanácsadás által számára kiaknázható előnyökről.

Közösen döntenek arról, hogy a tanácsadási folyamatot el tudják-e együtt indítani. Amennyiben mindketten a közös munka mellett döntenek, megbeszélik a közös folyamat további lépéseit és kitűzik a tanácsadási folyamat következő találkozójának időpontját.

 

A karrier tanácsadás díja: 18.000 Ft, ami korlátlan konzultációra jogosítja fel a jelöltet. Természetesen időpont egyeztetés minden esetben szükséges.

 

Az egyéni karrier tanácsadás várható eredményei:

A résztvevők megismerik az álláskeresés folyamatát, annak nehézségeit és problémás pontjait. Megértik, hogy egy-egy lépés mire való a pályázatok kiírói vagy tanácsadói szemszögéből, praktikus szemlélettel, sokkal nagyobb önismerettel és magabiztossággal vesznek részt álláspályázatokon, amitől álláspályázati sikerességük nő.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT ÁLLÁSKERESÉS

 

 

Amennyiben a tanácsadást nem tartja elegendőnek, ha nincs ideje állást keresni és pályázni, munka mellett keres állást, mert váltani szeretne, ha azt szeretné, hogy az álláskeresés minden fázisában, vagy akár az elhelyezkedést követően is legyen kire számítani, akkor ez a helyes választás.

Ebben az esetben az előzetes konzultációt követően az elképzeléseinek, tehetségének, tudásának megfelelően felkutatjuk a lehetőségeket, elkészítjük a pályázatot, ajánljuk cégeknek egészen addig, amíg el nem helyezkedik.

 

Személyre szabott álláskeresés díja: pozíció és szakma függvényében egyénileg kerül kialakításra

 

Bővebb információért keressen bennünket!

Karrier tanácsadás

Úgy gondoljuk, sajnos nem nyújtanak elég hatékony és hosszú távú segítséget az álláskeresésben azok az elméleti információk, amelyeket egyre több internetoldalon lehet olvasni. Hasonló helyzet ez, mintha elméletben tanulnánk autót vezetni és a gyakorlatban kellene hibátlanul vizsgázni úgy, hogy sok gyakorlott versenyzőt is megelőzzünk közben. 

 

Sok év emberi erőforrás tanácsadó tapasztalat áll mögöttünk, és régóta érezzük, hogy a pályázók jelentős része segítséggel sokkal hamarabb találna megfelelő munkát, mintha tűzoltásszerűen, magára hagyva foglalkozik ezzel a kérdéssel, épp akkor, amikor a legnagyobb szüksége volna a jó eredményre.

Ezért mi úgy véljük, hogy az álláskeresés is egy tanulható folyamat. Van olyan elmélet, amit érdemes megismerni és megérteni ahhoz, hogy azt megtanulva gyakorlati példákon át - vagy épp a közben párhuzamosan zajló álláspályázataink tapasztalatait is elemezve, megértve és technikánkat fejlesztve - egyre jobb eredményt érjünk el álláspályázatainkon, majd végül elnyerhessük a megcélzott állásunkat. 

Karrier Coaching

Karrierépítés

Konfliktuskezelés

Karrier átmenetek

Talent

bottom of page